Lilly Nails

Vår vision & vårt mål
Lilly Nails vision är att vara Europas ledande distributör av professionella produkterinom naglar, fransar och bryn. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa yrkesutbildningar för att höja yrkesstatusen i branschen. Vår förhoppning är att du, som Lilly Nails-kund, ska känna dig trygg och nöjd och att du ska bli en stolt användare av våra produkter. Med vårt kompletta sortiment kan du hitta allt för din verksamhet!

Lilly Nails Academy
Alla våra grundutbildningar är godkända av branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund). Vi utbildar i Lilly Nails koncept där alla produkter är registrerade hos Läkemedelsverket och CPNP (EU:s kosmetiska register). Alla lärare går sin lärarutbildning via huvudskolan i Göteborg och uppdaterar årligen sin kompetens inom de senaste teknikerna och trenderna, allt för att säkerställa hög kvalité.

Produktkvalitet & hållbarhet
Det ska kännas tryggt att handla och använda Lilly Nails produkter. Med egna produktutvecklare tar vi fram det vi anser vara det allra bästa utbudet, för professionella och certifierade terapeuter och stylister. För att säkerställa en hög säkerhet och kvalitet på kemikaliska produkter är alla produkter registrerade hos läkemedelverket och CPNP (EU:s kosmetikregister). I slutet av 2020 har sortimentet, för konsumentprodukter, även kompletterats med svensktillverkade hudvårdsprodukter med exklusiva och veganska ingredienser.
Vi på Lilly Nails tycker att det är viktigt att ta vårt producentansvar och det gör vi genom att vara anslutna till FTI – Förpacknings- och tidningsinsamlingen i Sverige.

Lilly Nails Community
Med vårt breda kontaktnät, vår långa branscherfarenhet och ett stort nätverk är Lilly Nails en av de ledande i branschen. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom yrket – vidareutbildningar, lärarutbildningar, tävlingsteam samt digitala och lokala nätverkssträffar.